Referencer

Gennem årene har jeg hjulpet mange forskellige virksomheder fra vidt varierende brancher.
Nedenstående eksempler er en skøn blanding af egne kunder og kunder, hvor jeg har fungeret som underleverandør på tekstsiden.

Apps4all
Advokatfirmaet Funch & Nielsen
Bang & Olufsen, Thisted
Billing4all
Brillegalleriet, Aalborg
Boligstil
BOP Kontormøbler ApS
BRANDT Revision & Rådgivning
Brdr. Poulsen Inventarsnedkeri ApS
Butik Unik
Celfon A/S
CSK Stålindustri A/S
DCM Cykler & Have/Park Maskiner ApS
DOLLE A/S
Dragsbæk A/S
Erhvervsskolerne Aars
EUC Nordvest
Hørecenter Limfjord ApS
Jammerbugt Kommune
JeKa Teknik
JELD-WEN Denmark A/S
JVS Tømrer
Jysk Håndboldforbund, K2
Kellpo A/S
Kiropraktor Jens-Jørn Dahl
KOMPLEXT Advokater P/S
KRV BYG ApS
Kumlhøj
LandboThy
Midtthy Maskinstation ApS
NORDJYSKE Medier A/S
Nyberg Group
Premier Is - Mejerigaarden A/S

Pro-Safety ApS
ReaMed
Regnskabskontor Nord
Reklamebureauet a14
REVIKON
Serapions-Ordenen
Sjørringvold Efterskole
Sparekassen Thy
Sydthy Kurbad
Teleboxen
Thisted Kloakservice I/S
Thisted Pejsebutik
Thisted Handels- & Industriforening
Thisted Kommune
Thisted Tømrer- & Snedkerforretning A/S
THYA
Thy Fitness
Thy Lækagesporing ApS
Thyfon
Thy Sangskole
THY VVS A/S
Tømrer Knudsen
Uddannelsescenter Thy-Mors
VesterhavsRock
Vesters Begravelsesforretning ApS
Vestkystens Multiservice
Videncenter Thy-Mors
Vizuall
Zoom By Zoom
Østerild Kro
3N Lakering A/S
7nord ApS

Det siger mine kunder...

 • landbothy logo.svg
  Vi har blandt andet arbejdet sammen med Lotte Heshe om udarbejdelse af profilavis for Videncenter Thy-Mors i Thisted samt flere profilartikler om LandboThy og LandboThy Mæglerne.

  Vort samarbejde med Lotte Heshe er kendetegnet af en god og konstruktiv dialog. Lotte er hurtig til at danne sig et overblik over opgaven og har en skarp evne til at finde kernen i de budskaber og den historie, vi ønsker formidlet – og det udmønter hun i klare og fortællende tekster.
  Direktør Henrik H. Galsgaard
 • B&O.svg
  Da vi i sommeren 2011 skulle flytte vores Bang & Olufsen-butik fra Havnetorvet i Thisted til en ny og større butik i Storegade, kontaktede vi Lotte Heshe, som tidligere havde lavet nogle artikler om os. Lotte fik til opgave at lave et 8-siders profiltillæg til vores lokale ugeavis. I dag bruger vi hende til al vores lokale markedsføring. I Lotte møder vi altid en glad, udadvendt og positiv person med en professionel tilgang til tingene.
  Indehaver Finn Toft
 • komplext_logo.svg
  Vi har hos KOMPLEXT anvendt Lottes hjælp i forbindelse med opstart af vores virksomhed – dels i forbindelse med udarbejdelse af pressemeddelelser og dels udarbejdelse af tekst til vores hjemmeside. Lotte har på bedste vis evnet at få vores tanker, værdier og idéer udtrykt i teksten på en letforståelig måde, og opgaven er hver gang blevet løst hurtigt, effektivt og professionelt. Vi giver Lotte vores bedste anbefalinger.
  Indehaver Christian Løth Mortensen
 • 3N_Lakering.svg
  Vi har igennem en del år brugt Heshe Kommunikation, og jeg kan kun sige, at vi er meget glade for samarbejdet. Opgaverne bliver altid fulgt helt til døren, og teksterne er skrevet i et godt og letlæst sprog. Jeg anbefaler mange i mit netværk også at bruge Heshe Kommunikation.
  Indehaver Morten Fuhlendorff Nielsen
 • idealcombi.svg
  Lotte Heshe er den mest skarpe og kompetente journalist, jeg har mødt i mit arbejdsliv. Hun er skarp, hurtig og intelligent og samtidig en meget behagelig person.
  Indehaver Bent Søgaard
 • Boligstil.svg
  Kan man få alt med over telefonen? Det tænkte jeg første gang, Lotte Heshe skule interviewe mig pr. telefon. Svaret er klart JA – idet Lotte Heshe er eminent god til at få det hele med. At få spurgt ind til kernen og kommunikeret det ud med sine egne beskrivende ord. Det er altid med entusiasme, indlevelse og nysgerrighed, Lotte Heshe er gået til opgaven. Med et interessant og nærværende resultat til følge…
  Indehaver Anita Wodstrup Madsen
 • vesterhavsrocklogo.svg_
  Vi er utrolig glade for at have byHeshe i baghånden. Lotte er utrolig dygtig til at bringe netop de budskaber ud til vores gæster, som vi gerne vil have formidlet ud. Hun forstår altid, hvad man egentlig ønsker, hun er skarp i sine vendinger og ordforråd, og så rammer hun plet hver gang. Vi er meget glade og yderst tilfredse med samarbejdet.
  Formand Søren Mortensen
 • Butik-Unik-logo.svg
  Lotte skriver med en utrolig indlevelse i de mange forskellige emner, hun behandler i sine artikler. Hendes formuleringsevne er helt fantastisk, og hun er god til at nå hurtigt ind til kernen og formidle budskabet. Vi har mærket en tydelig effekt i form af positiv respons fra kunderne de gange, Lotte har skrevet om Butik Unik.
  Laila Bjerggaard Indehaver